Gratis Spelletjes

doolhof van deuren

Spel van de avontuur

Doolhof van deuren

Doolhof van deuren Waardering: 10/10

Doolhof van deuren spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Open de deuren van het kasteel naar het pad dat leidt naar de prinses te lopen. Je moet naar het openen van deuren naar objecten die u in staat om obstakels in de weg te overwinnen verzamelen. Doden monsters met geld of items die gaan verzamelen op de weg naar de verste bereiken. Een prins om de prinses te redden.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 6460 keer online. Ranking 3654 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 10.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
10

Waardering gebaseerd van 2 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 6460 keer
doolhof van deuren

Een spel waar je moet prikkelen de verschillende poorten van elk van de schermen. Je moet de verschillende niveaus te overwinnen. In elk van de schermen kunt u monsters die je moet ofwel doden of items die u kunt ophalen vinden. De objecten die u vindt op het display zijn nuttig voor degenen die monsters te doden of te kopen de stap naar het volgende niveau.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd doolhof van deuren voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Avontuur flash spel genaamd doolhof van deuren. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd doolhof van deuren en het gerelateerd is aan Avontuur. Onze nieuwe spel doolhof van deuren is een van de beste Avontuur spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd doolhof van deuren dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

doolhof van deuren
TERUG

Avontuur meest gespeelde spellen

Turtix SPELEN ►

Turtix

6
6 van 10 - 13398 stemmen
Gespeeld
77952
keer

Turtix niet wist wat er zou gebeuren toen hij probeerde het gieten een krachtige bezwering zonder het toezicht van zijn leraar. Toen verloor hij de controle van de magie en het vernietigd een amulet dat beheerd vrede en harmonie in zijn wereld, hij dacht dat het ergste was gebeurd. Vervolgens leerde hij duistere krachten waren binnengedrongen vijf eilanden en ontvoerd al de jonge schildpadden uit de School van Magic! Vastbesloten om dingen recht, de dappere en verdienstelijke Turtix uiteengezet ...

Bowja the Ninja 2 SPELEN ►

Bowja the ninja 2

6
6 van 10 - 10888 stemmen
Gespeeld
65328
keer

Bowja de Ninja is terug! Deze keer is hij op een missie te grijpen het kwade plannen van abura (alias BIGMAN). Gebruik jouw muis te klikken op objecten en locaties op het scherm om de vorderingen door middel van het spel. Wanneer jouw cursor is een witte pijl dan bent jij vrij om te bewegen. Wanneer jouw cursor een draaiende rode pijl, dan moet jij wachten. Wanneer de cursor een handje pictogram vervolgens klikt jij op het object of de locatie die jij niet goed op.

Ramayana SPELEN ►

Ramayana

6
6 van 10 - 4460 stemmen
Gespeeld
43612
keer

Dit spel is gebaseerd op het epos Ramayana, waarin de koning Rama probeert om zijn vrouw terug, zoals zij werd ontvoerd door haar broer Ravana. Rama moet verzamelen drie ashtras (wapens) te doden Ravana en krijgt zijn vrouw Sita terug. Instructies: gebruik de pijltjes om te bewegen, de spatiebalk om te springen en de controle te schieten.