Gratis Spelletjes

Brandweerlieden

Spel van de avontuur

Brandweerlieden

Brandweerlieden Waardering: 7/10

Brandweerlieden spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Spel waarin brandweerlieden hebben een brand te blussen. Er was een brand en je moet gaan met de slang naar de brand te blussen. Vlammen in de huizen, gebouwen en straten. Je moet de waterdruk en de richting om alle branden te bereiken en om branden te blussen onder controle. Klik met de muis om de richting van de waterstraal uit de slang te controleren. Schakel alle vuren voordat de tijd opraakt om te winnen.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 5460 keer online. Ranking 3608 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 7.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Waardering gebaseerd van 34 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 5460 keer
Brandweerlieden

Brandweerlieden komen op de plaats van de brand, brandende gebouwen en moet iedereen redden. In dit spel ben je een van die brandweerlieden professionals die behoefte hebben aan elk van de uitbraken, waar de vlammen zijn in of uit de rook te beëindigen. Richt de slang en raakte de waterstraal in de juiste richting en op de juiste hoek, zodat het water elk van de punten heeft bereikt. Soms moet je om het te maken door de ramen naar het meubilair binnen nat.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Brandweerlieden voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Avontuur flash spel genaamd Brandweerlieden. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Brandweerlieden en het gerelateerd is aan Avontuur. Onze nieuwe spel Brandweerlieden is een van de beste Avontuur spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Brandweerlieden dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Brandweerlieden
TERUG

Avontuur meest gespeelde spellen

Turtix SPELEN ►

Turtix

6
6 van 10 - 13398 stemmen
Gespeeld
77759
keer

Turtix niet wist wat er zou gebeuren toen hij probeerde het gieten een krachtige bezwering zonder het toezicht van zijn leraar. Toen verloor hij de controle van de magie en het vernietigd een amulet dat beheerd vrede en harmonie in zijn wereld, hij dacht dat het ergste was gebeurd. Vervolgens leerde hij duistere krachten waren binnengedrongen vijf eilanden en ontvoerd al de jonge schildpadden uit de School van Magic! Vastbesloten om dingen recht, de dappere en verdienstelijke Turtix uiteengezet ...

Bowja the Ninja 2 SPELEN ►

Bowja the ninja 2

6
6 van 10 - 10888 stemmen
Gespeeld
65152
keer

Bowja de Ninja is terug! Deze keer is hij op een missie te grijpen het kwade plannen van abura (alias BIGMAN). Gebruik jouw muis te klikken op objecten en locaties op het scherm om de vorderingen door middel van het spel. Wanneer jouw cursor is een witte pijl dan bent jij vrij om te bewegen. Wanneer jouw cursor een draaiende rode pijl, dan moet jij wachten. Wanneer de cursor een handje pictogram vervolgens klikt jij op het object of de locatie die jij niet goed op.

Ramayana SPELEN ►

Ramayana

6
6 van 10 - 4460 stemmen
Gespeeld
43427
keer

Dit spel is gebaseerd op het epos Ramayana, waarin de koning Rama probeert om zijn vrouw terug, zoals zij werd ontvoerd door haar broer Ravana. Rama moet verzamelen drie ashtras (wapens) te doden Ravana en krijgt zijn vrouw Sita terug. Instructies: gebruik de pijltjes om te bewegen, de spatiebalk om te springen en de controle te schieten.