Gratis Spelletjes

Boogschutter

Spel van de avontuur

Boogschutter

Boogschutter Waardering: 7/10

Boogschutter spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Je bent een krijger boogschutter die moet het kasteel te beschermen tegen de prehistorische mannen die zal je aanvallen. Schiet pijlen, object of vuurwapens tegen hen om hen te stoppen. Een verslavend en leuk om te vechten en actie avonturen. Al Robin Hood die vecht tegen de vijanden. Controles van het Spel: Gebruik de muis om te richten en te gooien of schieten.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 7975 keer online. Ranking 2895 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 7.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Waardering gebaseerd van 20 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 7975 keer
Boogschutter

Je bent een dappere krijger gepantserde door 3 type wapens. Geworpen voorwerp, harde controle, hoge schade en gebruik vermogen naar bar gegooid. Start pijl, normale controle, lage schade. Gebruik snelle overladen. geweren, eenvoudige bediening, medium schade. Gebruik lange overladen.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Boogschutter voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Avontuur flash spel genaamd Boogschutter. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Boogschutter en het gerelateerd is aan Avontuur. Onze nieuwe spel Boogschutter is een van de beste Avontuur spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Boogschutter dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Boogschutter
TERUG

Avontuur meest gespeelde spellen

Turtix SPELEN ►

Turtix

6
6 van 10 - 13398 stemmen
Gespeeld
77923
keer

Turtix niet wist wat er zou gebeuren toen hij probeerde het gieten een krachtige bezwering zonder het toezicht van zijn leraar. Toen verloor hij de controle van de magie en het vernietigd een amulet dat beheerd vrede en harmonie in zijn wereld, hij dacht dat het ergste was gebeurd. Vervolgens leerde hij duistere krachten waren binnengedrongen vijf eilanden en ontvoerd al de jonge schildpadden uit de School van Magic! Vastbesloten om dingen recht, de dappere en verdienstelijke Turtix uiteengezet ...

Bowja the Ninja 2 SPELEN ►

Bowja the ninja 2

6
6 van 10 - 10888 stemmen
Gespeeld
65301
keer

Bowja de Ninja is terug! Deze keer is hij op een missie te grijpen het kwade plannen van abura (alias BIGMAN). Gebruik jouw muis te klikken op objecten en locaties op het scherm om de vorderingen door middel van het spel. Wanneer jouw cursor is een witte pijl dan bent jij vrij om te bewegen. Wanneer jouw cursor een draaiende rode pijl, dan moet jij wachten. Wanneer de cursor een handje pictogram vervolgens klikt jij op het object of de locatie die jij niet goed op.

Ramayana SPELEN ►

Ramayana

6
6 van 10 - 4460 stemmen
Gespeeld
43587
keer

Dit spel is gebaseerd op het epos Ramayana, waarin de koning Rama probeert om zijn vrouw terug, zoals zij werd ontvoerd door haar broer Ravana. Rama moet verzamelen drie ashtras (wapens) te doden Ravana en krijgt zijn vrouw Sita terug. Instructies: gebruik de pijltjes om te bewegen, de spatiebalk om te springen en de controle te schieten.