Gratis Spelletjes

Bescherm de sinaasappels

Spel van de avontuur

Bescherm de sinaasappels

Bescherm de sinaasappels Waardering: 7/10

Bescherm de sinaasappels spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Er is een wereld vijandig tegenover sinaasappels en je moet deze vruchten van alle gevaren die hen bedreigen te beschermen. Je moet sinaasappels te plaatsen op een veilige plaats en hen te beschermen tegen zure regen. Een spel met een cartoon esthetiek die je de sinaasappels te beschermen tegen de wolken dat zure druppels die sinaasappels doden vallen. Je moet de beste plek om te nemen of hoe je het fruit te krijgen om een ​​veilige plaats te berekenen. Elk niveau is ingewikkelder dan de vorige. Gebruik de muis om het fruit te plaatsen of zorg ervoor dat ze bij hem in plaats daarvan krijgen.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 7340 keer online. Ranking 3510 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 7.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Waardering gebaseerd van 68 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 7340 keer
Bescherm de sinaasappels

Beleef het avontuur van bescherming aan sinaasappelen, zijn deze vruchten bedreigd en vermoord door zure regen wolken die druppels die vernietigen vallen. Je moet de oranje vrucht dragen of bouwen van een veilige haven voor hen. Met een esthetische en leuke muziek die je hebt om een reeks van bewegingen om een ​​veilige omgeving te bouwen voor hen doen. De wolken drijven langs de hemel en liet zure regendruppels die schadelijk zijn. Het lijkt sterk op het esthetische spel vogels, maar ook dit is een leuk idee.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Bescherm de sinaasappels voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Avontuur flash spel genaamd Bescherm de sinaasappels. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Bescherm de sinaasappels en het gerelateerd is aan Avontuur. Onze nieuwe spel Bescherm de sinaasappels is een van de beste Avontuur spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Bescherm de sinaasappels dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Bescherm de sinaasappels
TERUG

Avontuur meest gespeelde spellen

Turtix SPELEN ►

Turtix

6
6 van 10 - 13398 stemmen
Gespeeld
77923
keer

Turtix niet wist wat er zou gebeuren toen hij probeerde het gieten een krachtige bezwering zonder het toezicht van zijn leraar. Toen verloor hij de controle van de magie en het vernietigd een amulet dat beheerd vrede en harmonie in zijn wereld, hij dacht dat het ergste was gebeurd. Vervolgens leerde hij duistere krachten waren binnengedrongen vijf eilanden en ontvoerd al de jonge schildpadden uit de School van Magic! Vastbesloten om dingen recht, de dappere en verdienstelijke Turtix uiteengezet ...

Bowja the Ninja 2 SPELEN ►

Bowja the ninja 2

6
6 van 10 - 10888 stemmen
Gespeeld
65301
keer

Bowja de Ninja is terug! Deze keer is hij op een missie te grijpen het kwade plannen van abura (alias BIGMAN). Gebruik jouw muis te klikken op objecten en locaties op het scherm om de vorderingen door middel van het spel. Wanneer jouw cursor is een witte pijl dan bent jij vrij om te bewegen. Wanneer jouw cursor een draaiende rode pijl, dan moet jij wachten. Wanneer de cursor een handje pictogram vervolgens klikt jij op het object of de locatie die jij niet goed op.

Ramayana SPELEN ►

Ramayana

6
6 van 10 - 4460 stemmen
Gespeeld
43587
keer

Dit spel is gebaseerd op het epos Ramayana, waarin de koning Rama probeert om zijn vrouw terug, zoals zij werd ontvoerd door haar broer Ravana. Rama moet verzamelen drie ashtras (wapens) te doden Ravana en krijgt zijn vrouw Sita terug. Instructies: gebruik de pijltjes om te bewegen, de spatiebalk om te springen en de controle te schieten.