Gratis Spelletjes

Turtix

Spel van de avontuur

Turtix

Turtix Waardering: 6/10

Turtix spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Turtix niet wist wat er zou gebeuren toen hij probeerde het gieten een krachtige bezwering zonder het toezicht van zijn leraar. Toen verloor hij de controle van de magie en het vernietigd een amulet dat beheerd vrede en harmonie in zijn wereld, hij dacht dat het ergste was gebeurd. Vervolgens leerde hij duistere krachten waren binnengedrongen vijf eilanden en ontvoerd al de jonge schildpadden uit de School van Magic! Vastbesloten om dingen recht, de dappere en verdienstelijke Turtix uiteengezet te redden van zijn vrienden en het verzamelen van de verspreide stukken van het amulet. Maar hij heeft je hulp nodig. Jij zult gids Turtix. Gedurende jouw reis kunt jij geconfronteerd worden nieuwe vijanden en overwinnen met hersenen en lenigheid. En jij Will uitvoeren verbazingwekkende sprongen als u verzamelen edelstenen en zoek naar jonge schildpadden.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 76707 keer online. Ranking 173 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 6.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Waardering gebaseerd van 13398 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 76707 keer
Turtix

Turtix, avontuur, arcade, spelletje,

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Turtix voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Avontuur flash spel genaamd Turtix. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Turtix en het gerelateerd is aan Avontuur. Onze nieuwe spel Turtix is een van de beste Avontuur spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Turtix dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Turtix
TERUG

Avontuur meest gespeelde spellen

Bowja the Ninja 2 SPELEN ►

Bowja the ninja 2

6
6 van 10 - 10888 stemmen
Gespeeld
64122
keer

Bowja de Ninja is terug! Deze keer is hij op een missie te grijpen het kwade plannen van abura (alias BIGMAN). Gebruik jouw muis te klikken op objecten en locaties op het scherm om de vorderingen door middel van het spel. Wanneer jouw cursor is een witte pijl dan bent jij vrij om te bewegen. Wanneer jouw cursor een draaiende rode pijl, dan moet jij wachten. Wanneer de cursor een handje pictogram vervolgens klikt jij op het object of de locatie die jij niet goed op.

Ramayana SPELEN ►

Ramayana

6
6 van 10 - 4460 stemmen
Gespeeld
42403
keer

Dit spel is gebaseerd op het epos Ramayana, waarin de koning Rama probeert om zijn vrouw terug, zoals zij werd ontvoerd door haar broer Ravana. Rama moet verzamelen drie ashtras (wapens) te doden Ravana en krijgt zijn vrouw Sita terug. Instructies: gebruik de pijltjes om te bewegen, de spatiebalk om te springen en de controle te schieten.

Vliegenier SPELEN ►

Vliegenier

6
6 van 10 - 5206 stemmen
Gespeeld
29296
keer

In dit spel, je bent een man die vliegt. Want het zal je de pijltjestoetsen.