Gratis Spelletjes

red de prinses

Spel van de avontuur

Red de prinses

Red de prinses Waardering: 4/10

Red de prinses spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

In dit spel een prins die moet redden zijn geliefde prinses reist door een wereld van platformen door te springen speel je. Voor dit avontuur, klikt u op de pijltjestoetsen om te bewegen, zijwaarts en omhoog om te springen. Het indrukken van de spatiebalk je je zwaartekracht investeren en u kunt op het plafond lopen. Je moet de verschillende niveaus te overwinnen, elk scherm is moeilijker dan de vorige. Je moet de vijand te vernietigen en het verzamelen van alle gouden munten je kunt.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 18449 keer online. Ranking 1101 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 4.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Waardering gebaseerd van 1062 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 18449 keer
red de prinses

Platform spel waarin je moet elk scherm te overwinnen om door te gaan naar het volgende niveau. De niveaus lopen op in moeilijkheidsgraad naarmate je vordert. Je bent een kleine prins die moet door elk van de schermen te scrollen om de prinses te bevrijden. Moet je de munten te nemen en bereiken het einde van elk niveau naar het volgende. U kunt op de spatiebalk te gebruiken om de zwaartekracht te keren op het dak te lopen, maar je kunt niet te vaak gebruiken.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd red de prinses voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Avontuur flash spel genaamd red de prinses. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd red de prinses en het gerelateerd is aan Avontuur. Onze nieuwe spel red de prinses is een van de beste Avontuur spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd red de prinses dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

red de prinses
TERUG

Avontuur meest gespeelde spellen

Turtix SPELEN ►

Turtix

6
6 van 10 - 13398 stemmen
Gespeeld
77759
keer

Turtix niet wist wat er zou gebeuren toen hij probeerde het gieten een krachtige bezwering zonder het toezicht van zijn leraar. Toen verloor hij de controle van de magie en het vernietigd een amulet dat beheerd vrede en harmonie in zijn wereld, hij dacht dat het ergste was gebeurd. Vervolgens leerde hij duistere krachten waren binnengedrongen vijf eilanden en ontvoerd al de jonge schildpadden uit de School van Magic! Vastbesloten om dingen recht, de dappere en verdienstelijke Turtix uiteengezet ...

Bowja the Ninja 2 SPELEN ►

Bowja the ninja 2

6
6 van 10 - 10888 stemmen
Gespeeld
65152
keer

Bowja de Ninja is terug! Deze keer is hij op een missie te grijpen het kwade plannen van abura (alias BIGMAN). Gebruik jouw muis te klikken op objecten en locaties op het scherm om de vorderingen door middel van het spel. Wanneer jouw cursor is een witte pijl dan bent jij vrij om te bewegen. Wanneer jouw cursor een draaiende rode pijl, dan moet jij wachten. Wanneer de cursor een handje pictogram vervolgens klikt jij op het object of de locatie die jij niet goed op.

Ramayana SPELEN ►

Ramayana

6
6 van 10 - 4460 stemmen
Gespeeld
43427
keer

Dit spel is gebaseerd op het epos Ramayana, waarin de koning Rama probeert om zijn vrouw terug, zoals zij werd ontvoerd door haar broer Ravana. Rama moet verzamelen drie ashtras (wapens) te doden Ravana en krijgt zijn vrouw Sita terug. Instructies: gebruik de pijltjes om te bewegen, de spatiebalk om te springen en de controle te schieten.