Gratis Spelletjes

Slang in Worm

Spel van de arcade

Slang in worm

Slang in Worm Waardering: 3/10

Slang in worm spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Deze gratis online spel is net als de klassieke slang spel, alleen met een worm in plaats van een slang ... en in 3 dimensies. Probeer om de vruchten te eten en je worm groeien. Vermijd het raken van de muren of je eigen staart. Aangezien het niveau toeneemt, neemt ook de moeilijkheidsgraad, en het wordt erg uitdagend.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 6981 keer online. Ranking 3395 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 3.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Waardering gebaseerd van 8 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 6981 keer
Slang in Worm

De slang video spelletjes, dat is ontstaan ​​in de late jaren 1970 in arcades en heeft vastgehouden aan populariteit sinds die tijd werd iets van een klassieker. Vreemd genoeg slang vond een massale publiek nadat het werd de standaard pre geladen spel op veel Nokia-telefoons in 1998.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Slang in Worm voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Arcade flash spel genaamd Slang in Worm. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Slang in Worm en het gerelateerd is aan Arcade. Onze nieuwe spel Slang in Worm is een van de beste Arcade spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Slang in Worm dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Slang in Worm
TERUG

Arcade meest gespeelde spellen

Break It SPELEN ►

Break it

6
6 van 10 - 12068 stemmen
Gespeeld
182772
keer

Volg met je balkje de bal, zorg ervoor dat alle blokjes kapot zijn. Gebruik de muis.

Sticks en schijven SPELEN ►

Sticks en schijven

6
6 van 10 - 17460 stemmen
Gespeeld
80812
keer

Het spel bestaat uit drie verticale staven en een aantal schijven. Zijn gerangschikt van hoog naar laag op grootte in de eerste stroomopwaartse stang. Je kunt niet plaatsen een grotere schijf op een kleinere in een mum van tijd. Het spel is om alle schijven te verplaatsen naar de derde stang geplaatst Aflopend Oplopend. Instructies: U kunt alleen een schijf per keer. Een grotere schijf niet kan beroepen op een kleinere. U kunt alleen de schijf is op de top op elke stang.

Bust a Move SPELEN ►

Bust a move

6
6 van 10 - 3418 stemmen
Gespeeld
74690
keer

Gebruik de linkermuis knop om de bal die je hebt naar de ballen boven je te schieten. Het Doel van het spel is om de ballen verdwijnen.