Gratis Spelletjes

3D Pong

Spel van de arcade

3d pong

3D Pong Waardering: 9/10

3d pong spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Deze gratis online Spel van 3D Pong is gebaseerd op dezelfde regels als de klassieke Pong, met uitzondering van de 3D-twist. Probeer om de bal terug te stuiteren in de richting van het rode team, maar ver weg van de peddel. Elke keer als je stuiteren de bal terug krijg je 10 punten. Elke keer als het rode team de bal mist krijg je 100 punten en vice versa. Richt de peddel met de muis.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 6709 keer online. Ranking 3474 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 9.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
9

Waardering gebaseerd van 6 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 6709 keer
3D Pong

Pong is een van de vroegste winkelgalerij video spelletjes, het is een tennis sport spel met eenvoudige twee-dimensionale afbeelding. Het doel is om de tegenstander te verslaan in een gesimuleerde tafeltennis spel door het verdienen van een hoger Twintig.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd 3D Pong voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Arcade flash spel genaamd 3D Pong. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd 3D Pong en het gerelateerd is aan Arcade. Onze nieuwe spel 3D Pong is een van de beste Arcade spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd 3D Pong dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

3D Pong
TERUG

Arcade meest gespeelde spellen

Break It SPELEN ►

Break it

6
6 van 10 - 12068 stemmen
Gespeeld
182772
keer

Volg met je balkje de bal, zorg ervoor dat alle blokjes kapot zijn. Gebruik de muis.

Sticks en schijven SPELEN ►

Sticks en schijven

6
6 van 10 - 17460 stemmen
Gespeeld
80812
keer

Het spel bestaat uit drie verticale staven en een aantal schijven. Zijn gerangschikt van hoog naar laag op grootte in de eerste stroomopwaartse stang. Je kunt niet plaatsen een grotere schijf op een kleinere in een mum van tijd. Het spel is om alle schijven te verplaatsen naar de derde stang geplaatst Aflopend Oplopend. Instructies: U kunt alleen een schijf per keer. Een grotere schijf niet kan beroepen op een kleinere. U kunt alleen de schijf is op de top op elke stang.

Bust a Move SPELEN ►

Bust a move

6
6 van 10 - 3418 stemmen
Gespeeld
74690
keer

Gebruik de linkermuis knop om de bal die je hebt naar de ballen boven je te schieten. Het Doel van het spel is om de ballen verdwijnen.