Gratis Spelletjes

Het Wilde Westen

Spel van de actie

Het wilde westen

Het Wilde Westen Waardering: 7/10

Het wilde westen spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Actiespel waarin je doorheen te bladeren een voor een gaan de vijanden te doden. In elk level zal je nieuwe wapens om te vechten vinden. Schieten pistool of slaan met een stok. Je hebt verschillende opties en hebben te veel schermen te overwinnen. Een reis door de afgelegen en wilde westen van de Verenigde Staten met dieven, politieagenten en outlaws. Het lopen van een labyrint van het landschap als de woestijn of grotten om elk level te verslaan. Krijg alle gouden awards en je langs de weg vindt.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 6802 keer online. Ranking 3541 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 7.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Waardering gebaseerd van 16 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 6802 keer
Het Wilde Westen

In dit spel moet je zo veel te bereiken en al het goud je kunt. Elke vijand die je doodt je munten geven als beloning. Je moet slaan of schieten de vijanden die verschijnen om elk level te halen. De hoofdpersoon is een outlaw en dief kwaad. De hoofdpersoon is een cactus die een persoon is. Blader door alle Wilde Westen landschappen en krijgt breek alle niveaus. Speel met je naam en het overwinnen van alle uitdagingen in het spel.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Het Wilde Westen voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Actie flash spel genaamd Het Wilde Westen. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Het Wilde Westen en het gerelateerd is aan Actie. Onze nieuwe spel Het Wilde Westen is een van de beste Actie spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Het Wilde Westen dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Het Wilde Westen
TERUG

Actie meest gespeelde spellen

Zwaardwalvis SPELEN ►

Zwaardwalvis

6
6 van 10 - 53442 stemmen
Gespeeld
332071
keer

Vind jouw weg van Sea World. Instructies: Ontsnapt Sea World door het oplossen van puzzels en gevechten je weg uit gevangenschap. Gebruik de omhoog, naar links en rechts pijltjestoetsen om te zwemmen. X te bijten (eten te krijgen gezondheid) Z tot dash and break stuff, pijl omlaag te draaien je vijanden uit de weg. Het doden en vernietigen zal verhogen van jouw Rage, dit maakt je onkwetsbaar en je zal meer schade veroorzaken.

Oorlog Van de Draken SPELEN ►

Oorlog van de draken

5
5 van 10 - 9706 stemmen
Gespeeld
97626
keer

De draken zijn in oorlog. Er is een grote slag van brand in de hemel. Bijdragen aan deze draak vechten vliegen over. Dood de vliegende draken die je proberen te doden. Vestingwerken spuwen vuur vernietigt alles. Pas op voor het vuur van de andere draken! Instructies: Gebruik de pijltjestoetsen of WASD om te bewegen en de linker muisknop om vuur spuwen. Je moet de vlucht te controleren door de lucht te ontwijken vijandelijke aanvallen. Je moet alle draken te vernietigen als je kunt, zodat je niet ...

Zoeken Naar Diamanten SPELEN ►

Zoeken naar diamanten

5
5 van 10 - 2870 stemmen
Gespeeld
31176
keer

Je bent in de sieraden galerie in Parijs, en tijdens de nacht, hebben alle diamanten, smaragden, saffieren en edelstenen verdwenen, met uw personage uit de Aristokatten zoek alle diamanten en vind de uitgang voordat de tijd opraakt. Zoek de diamanten, zal een ketting u bonuspunten geven. Met de pijltjestoetsen kunt u de bewegingen en de spatiebalk kun je springen beheersen. Ziet op de honden, zal je levens verliest. Rennen en springen door alle schermen om aan het eind te komen met alle juwelen ...