Gratis Spelletjes

Varken Oorlogen

Spel van de actie

Varken oorlogen

Varken Oorlogen Waardering: 10/10

Varken oorlogen spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Dit is een mooie actie, strategie spel waarin je een varkentje te helpen om te bewegen rond het veld, bommen gooien en blaas zoveel mogelijk vijandelijke varkens mogelijk in elk level voordat de vijand vernietigt u. Vergeet niet! De bommen worden getimed en zodra je ze vastpakt het aftellen begint, dus gooi ze in de richting van de vijand varkens voordat de tijd om is. Probeer ook om de bommen gedropt door de vijanden te ontsnappen, of anders zult u het spel verliest.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 4818 keer online. Ranking 3349 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 10.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
10

Waardering gebaseerd van 10 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 4818 keer
Varken Oorlogen

Helpen een varkentje bommen gooien en blaas zoveel mogelijk vijandelijke varkens als mogelijk te vernietigen voordat ze je. Gebruik de pijltjestoetsen om je personage te verplaatsen, dat is de donkerste varken van allen, en de bommen pick-up door te lopen op de top van hen. Dan wanneer je de baan berekend is, toets spatiebalk om los te laten.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Varken Oorlogen voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Actie flash spel genaamd Varken Oorlogen. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Varken Oorlogen en het gerelateerd is aan Actie. Onze nieuwe spel Varken Oorlogen is een van de beste Actie spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Varken Oorlogen dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Varken Oorlogen
TERUG

Actie meest gespeelde spellen

Zwaardwalvis SPELEN ►

Zwaardwalvis

6
6 van 10 - 53434 stemmen
Gespeeld
329507
keer

Vind jouw weg van Sea World. Instructies: Ontsnapt Sea World door het oplossen van puzzels en gevechten je weg uit gevangenschap. Gebruik de omhoog, naar links en rechts pijltjestoetsen om te zwemmen. X te bijten (eten te krijgen gezondheid) Z tot dash and break stuff, pijl omlaag te draaien je vijanden uit de weg. Het doden en vernietigen zal verhogen van jouw Rage, dit maakt je onkwetsbaar en je zal meer schade veroorzaken.

Oorlog Van de Draken SPELEN ►

Oorlog van de draken

5
5 van 10 - 9706 stemmen
Gespeeld
95007
keer

De draken zijn in oorlog. Er is een grote slag van brand in de hemel. Bijdragen aan deze draak vechten vliegen over. Dood de vliegende draken die je proberen te doden. Vestingwerken spuwen vuur vernietigt alles. Pas op voor het vuur van de andere draken! Instructies: Gebruik de pijltjestoetsen of WASD om te bewegen en de linker muisknop om vuur spuwen. Je moet de vlucht te controleren door de lucht te ontwijken vijandelijke aanvallen. Je moet alle draken te vernietigen als je kunt, zodat je niet ...

Zoeken Naar Diamanten SPELEN ►

Zoeken naar diamanten

5
5 van 10 - 2870 stemmen
Gespeeld
28839
keer

Je bent in de sieraden galerie in Parijs, en tijdens de nacht, hebben alle diamanten, smaragden, saffieren en edelstenen verdwenen, met uw personage uit de Aristokatten zoek alle diamanten en vind de uitgang voordat de tijd opraakt. Zoek de diamanten, zal een ketting u bonuspunten geven. Met de pijltjestoetsen kunt u de bewegingen en de spatiebalk kun je springen beheersen. Ziet op de honden, zal je levens verliest. Rennen en springen door alle schermen om aan het eind te komen met alle juwelen ...