Gratis Spelletjes

Surfen Naar Een Schoolbord

Spel van de actie

Surfen naar een schoolbord

Surfen Naar Een Schoolbord Waardering: 4/10

Surfen naar een schoolbord spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

In dit gratis online spel krijg je de kans om een ​​van de dingen die je altijd al wilde doen. Heb je je voorstellen dat op school, kijken naar de saaie en vol werk krijtbord op school? Hier is uw kans om te surfen door middel van het aan jezelf te bewijzen en concurreren met andere spelers over de hele wereld! Stuur je karakter, Vermijd natte sponzen en vooral ... krijgen de hoogste score! Stuur je personage met de muis, vermijd natte sponzen en het verzamelen van die bonussen!

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 6888 keer online. Ranking 3305 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 4.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Waardering gebaseerd van 16 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 6888 keer
Surfen Naar Een Schoolbord

Actie spel is genre dat fysieke uitdagingen, waaronder reactie-tijd en de hand-oog coördinatie benadrukt. De alge omvat diverse subgenus zoals de bestrijding van spelletjes, schutter spelletjes, en platform spelletjes, die op grote schaal worden beschouwd als de belangrijkste actie spelletjes, hoewel sommige echt-tijd strategy spelletjes zijn ook beschouwd als actie spelletjes.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Surfen Naar Een Schoolbord voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Actie flash spel genaamd Surfen Naar Een Schoolbord. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Surfen Naar Een Schoolbord en het gerelateerd is aan Actie. Onze nieuwe spel Surfen Naar Een Schoolbord is een van de beste Actie spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Surfen Naar Een Schoolbord dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Surfen Naar Een Schoolbord
TERUG

Actie meest gespeelde spellen

Zwaardwalvis SPELEN ►

Zwaardwalvis

6
6 van 10 - 53442 stemmen
Gespeeld
332251
keer

Vind jouw weg van Sea World. Instructies: Ontsnapt Sea World door het oplossen van puzzels en gevechten je weg uit gevangenschap. Gebruik de omhoog, naar links en rechts pijltjestoetsen om te zwemmen. X te bijten (eten te krijgen gezondheid) Z tot dash and break stuff, pijl omlaag te draaien je vijanden uit de weg. Het doden en vernietigen zal verhogen van jouw Rage, dit maakt je onkwetsbaar en je zal meer schade veroorzaken.

Oorlog Van de Draken SPELEN ►

Oorlog van de draken

5
5 van 10 - 9706 stemmen
Gespeeld
97795
keer

De draken zijn in oorlog. Er is een grote slag van brand in de hemel. Bijdragen aan deze draak vechten vliegen over. Dood de vliegende draken die je proberen te doden. Vestingwerken spuwen vuur vernietigt alles. Pas op voor het vuur van de andere draken! Instructies: Gebruik de pijltjestoetsen of WASD om te bewegen en de linker muisknop om vuur spuwen. Je moet de vlucht te controleren door de lucht te ontwijken vijandelijke aanvallen. Je moet alle draken te vernietigen als je kunt, zodat je niet ...

Zoeken Naar Diamanten SPELEN ►

Zoeken naar diamanten

5
5 van 10 - 2870 stemmen
Gespeeld
31355
keer

Je bent in de sieraden galerie in Parijs, en tijdens de nacht, hebben alle diamanten, smaragden, saffieren en edelstenen verdwenen, met uw personage uit de Aristokatten zoek alle diamanten en vind de uitgang voordat de tijd opraakt. Zoek de diamanten, zal een ketting u bonuspunten geven. Met de pijltjestoetsen kunt u de bewegingen en de spatiebalk kun je springen beheersen. Ziet op de honden, zal je levens verliest. Rennen en springen door alle schermen om aan het eind te komen met alle juwelen ...