Gratis Spelletjes

Springen Aanvrager

Spel van de actie

Springen aanvrager

Springen Aanvrager Waardering: 7/10

Springen aanvrager spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

In dit gratis online spel, speelt u een stok man die moet krijgen om zijn sollicitatiegesprek. Je kunt niet te laat zijn, dus je moet reizen door de stad zo snel als je kunt om bussen en treinen die je zal nemen om de gewenste locatie te vangen. Je zult in staat zijn om mannelijke of vrouwelijke personages te kiezen. Gebruik de pijlen links en rechts om hem te verplaatsen, en het pijltje omhoog om te springen.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 5680 keer online. Ranking 3401 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 7.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Waardering gebaseerd van 16 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 5680 keer
Springen Aanvrager

Een sollicitatiegesprek is een van de processen waarin een potentiële werknemer wordt door de werkgever beoordeeld op potentiële werkgelegenheid in hun bedrijf, bedrijf, organisatie of bedrijf. Tijdens dit proces worden de werkgever wil bepalen of de aanvrager geschikt voor de rol.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Springen Aanvrager voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Actie flash spel genaamd Springen Aanvrager. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Springen Aanvrager en het gerelateerd is aan Actie. Onze nieuwe spel Springen Aanvrager is een van de beste Actie spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Springen Aanvrager dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Springen Aanvrager
TERUG

Actie meest gespeelde spellen

Zwaardwalvis SPELEN ►

Zwaardwalvis

6
6 van 10 - 53436 stemmen
Gespeeld
330787
keer

Vind jouw weg van Sea World. Instructies: Ontsnapt Sea World door het oplossen van puzzels en gevechten je weg uit gevangenschap. Gebruik de omhoog, naar links en rechts pijltjestoetsen om te zwemmen. X te bijten (eten te krijgen gezondheid) Z tot dash and break stuff, pijl omlaag te draaien je vijanden uit de weg. Het doden en vernietigen zal verhogen van jouw Rage, dit maakt je onkwetsbaar en je zal meer schade veroorzaken.

Oorlog Van de Draken SPELEN ►

Oorlog van de draken

5
5 van 10 - 9706 stemmen
Gespeeld
96421
keer

De draken zijn in oorlog. Er is een grote slag van brand in de hemel. Bijdragen aan deze draak vechten vliegen over. Dood de vliegende draken die je proberen te doden. Vestingwerken spuwen vuur vernietigt alles. Pas op voor het vuur van de andere draken! Instructies: Gebruik de pijltjestoetsen of WASD om te bewegen en de linker muisknop om vuur spuwen. Je moet de vlucht te controleren door de lucht te ontwijken vijandelijke aanvallen. Je moet alle draken te vernietigen als je kunt, zodat je niet ...

Zoeken Naar Diamanten SPELEN ►

Zoeken naar diamanten

5
5 van 10 - 2870 stemmen
Gespeeld
29920
keer

Je bent in de sieraden galerie in Parijs, en tijdens de nacht, hebben alle diamanten, smaragden, saffieren en edelstenen verdwenen, met uw personage uit de Aristokatten zoek alle diamanten en vind de uitgang voordat de tijd opraakt. Zoek de diamanten, zal een ketting u bonuspunten geven. Met de pijltjestoetsen kunt u de bewegingen en de spatiebalk kun je springen beheersen. Ziet op de honden, zal je levens verliest. Rennen en springen door alle schermen om aan het eind te komen met alle juwelen ...