Gratis Spelletjes

Schieten Parasieten

Spel van de actie

Schieten parasieten

Schieten Parasieten Waardering: 8/10

Schieten parasieten spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Het doel van dit gratis online spel is om de vijanden op het scherm te verslaan. De infectie wordt voelbaar en het is aan jou om het te bestrijden! Vernietig het virus, maar laat het niet besmetten uw schip door te dichtbij. Schiet vijanden snel achter elkaar om de multiplier te verhogen en je score in de miljoenen! Gebruik de pijltjestoetsen om het schip te verplaatsen, en gebruik de WASD toetsen om het wapen te richten.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 7189 keer online. Ranking 3553 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 8.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Waardering gebaseerd van 2 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 7189 keer
Schieten Parasieten

Verzamelen geen power-ups die verschijnen. Haal ze door het afschieten van vijanden, hoe meer je vernietigt, hoe meer je krijgt. Als je een spel niet gespeeld hebben met dit soort controle regeling voor, kan het een beetje moeilijk op het eerste, maar je zult er wel aan wennen snel. De bedieningselementen voor het verplaatsen en schieten kan worden verwisseld in de instructies op het scherm.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Schieten Parasieten voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Actie flash spel genaamd Schieten Parasieten. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Schieten Parasieten en het gerelateerd is aan Actie. Onze nieuwe spel Schieten Parasieten is een van de beste Actie spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Schieten Parasieten dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Schieten Parasieten
TERUG

Actie meest gespeelde spellen

Zwaardwalvis SPELEN ►

Zwaardwalvis

6
6 van 10 - 53442 stemmen
Gespeeld
332251
keer

Vind jouw weg van Sea World. Instructies: Ontsnapt Sea World door het oplossen van puzzels en gevechten je weg uit gevangenschap. Gebruik de omhoog, naar links en rechts pijltjestoetsen om te zwemmen. X te bijten (eten te krijgen gezondheid) Z tot dash and break stuff, pijl omlaag te draaien je vijanden uit de weg. Het doden en vernietigen zal verhogen van jouw Rage, dit maakt je onkwetsbaar en je zal meer schade veroorzaken.

Oorlog Van de Draken SPELEN ►

Oorlog van de draken

5
5 van 10 - 9706 stemmen
Gespeeld
97795
keer

De draken zijn in oorlog. Er is een grote slag van brand in de hemel. Bijdragen aan deze draak vechten vliegen over. Dood de vliegende draken die je proberen te doden. Vestingwerken spuwen vuur vernietigt alles. Pas op voor het vuur van de andere draken! Instructies: Gebruik de pijltjestoetsen of WASD om te bewegen en de linker muisknop om vuur spuwen. Je moet de vlucht te controleren door de lucht te ontwijken vijandelijke aanvallen. Je moet alle draken te vernietigen als je kunt, zodat je niet ...

Zoeken Naar Diamanten SPELEN ►

Zoeken naar diamanten

5
5 van 10 - 2870 stemmen
Gespeeld
31355
keer

Je bent in de sieraden galerie in Parijs, en tijdens de nacht, hebben alle diamanten, smaragden, saffieren en edelstenen verdwenen, met uw personage uit de Aristokatten zoek alle diamanten en vind de uitgang voordat de tijd opraakt. Zoek de diamanten, zal een ketting u bonuspunten geven. Met de pijltjestoetsen kunt u de bewegingen en de spatiebalk kun je springen beheersen. Ziet op de honden, zal je levens verliest. Rennen en springen door alle schermen om aan het eind te komen met alle juwelen ...