Gratis Spelletjes

Schiet Bommen

Spel van de actie

Schiet bommen

Schiet Bommen Waardering: 4/10

Schiet bommen spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Gebruik je raket gordel om munitie te verzamelen terwijl je valscherm om je stad, om bommen te schieten uit de lucht. Overleef en bescherm de stad tegen elke ronde van bommen, en verdien geld om je gezondheid, raket riem, valscherm, explosies, bereik en snelheid te verbeteren. Vlieg door de lucht vermijden van alle bommen en het verzamelen van zo veel munitie mogelijk. Verzamel opstarten ballonnen ook. Kijk uit voor vijandelijke vliegtuigen die op je schiet in de lucht.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 6451 keer online. Ranking 3356 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 4.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Waardering gebaseerd van 8 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 6451 keer
Schiet Bommen

Uw gezondheid en de gezondheid van de stad zijn aangegeven met balken aan de linkerkant van het scherm, en de hoeveelheid munitie die je hebt en bommen nog uit de lucht vallen is aangegeven op de rechterkant van het scherm. Gebruik de muis om de controle vallen op munitie verzamelen en bommen te vermijden. Beweeg je personage naar links en rechts, terwijl op de grond met A en D.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Schiet Bommen voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Actie flash spel genaamd Schiet Bommen. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Schiet Bommen en het gerelateerd is aan Actie. Onze nieuwe spel Schiet Bommen is een van de beste Actie spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Schiet Bommen dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Schiet Bommen
TERUG

Actie meest gespeelde spellen

Zwaardwalvis SPELEN ►

Zwaardwalvis

6
6 van 10 - 53442 stemmen
Gespeeld
332071
keer

Vind jouw weg van Sea World. Instructies: Ontsnapt Sea World door het oplossen van puzzels en gevechten je weg uit gevangenschap. Gebruik de omhoog, naar links en rechts pijltjestoetsen om te zwemmen. X te bijten (eten te krijgen gezondheid) Z tot dash and break stuff, pijl omlaag te draaien je vijanden uit de weg. Het doden en vernietigen zal verhogen van jouw Rage, dit maakt je onkwetsbaar en je zal meer schade veroorzaken.

Oorlog Van de Draken SPELEN ►

Oorlog van de draken

5
5 van 10 - 9706 stemmen
Gespeeld
97626
keer

De draken zijn in oorlog. Er is een grote slag van brand in de hemel. Bijdragen aan deze draak vechten vliegen over. Dood de vliegende draken die je proberen te doden. Vestingwerken spuwen vuur vernietigt alles. Pas op voor het vuur van de andere draken! Instructies: Gebruik de pijltjestoetsen of WASD om te bewegen en de linker muisknop om vuur spuwen. Je moet de vlucht te controleren door de lucht te ontwijken vijandelijke aanvallen. Je moet alle draken te vernietigen als je kunt, zodat je niet ...

Zoeken Naar Diamanten SPELEN ►

Zoeken naar diamanten

5
5 van 10 - 2870 stemmen
Gespeeld
31176
keer

Je bent in de sieraden galerie in Parijs, en tijdens de nacht, hebben alle diamanten, smaragden, saffieren en edelstenen verdwenen, met uw personage uit de Aristokatten zoek alle diamanten en vind de uitgang voordat de tijd opraakt. Zoek de diamanten, zal een ketting u bonuspunten geven. Met de pijltjestoetsen kunt u de bewegingen en de spatiebalk kun je springen beheersen. Ziet op de honden, zal je levens verliest. Rennen en springen door alle schermen om aan het eind te komen met alle juwelen ...