Gratis Spelletjes

Redding in de stad

Spel van de actie

Redding in de stad

Redding in de stad Waardering: 4/10

Redding in de stad spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Een draak ei is gestolen. Je moet wapens te gebruiken om te bewegen rond de stad in je missie. Een grote actie spel waar je kunt spelen met je muis. Over het scherm bewegen en schiet alle vijanden die verschijnen. Een gek spel van schieten al het kwaad die verschijnen. Verbeter je uitrusting en het verzamelen van energie te blijven spelen. Elk level eindigt in een gevecht met een gevaarlijk monster dat moet worden overwonnen om naar het volgende scherm.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 6743 keer online. Ranking 3596 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 4.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Waardering gebaseerd van 2 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 6743 keer
Redding in de stad

Klassieke spel van verschillende schermen waarin je overwinnen obstakels schieten op vijanden. Rijd een fiets als een ruimteschip rond het scherm. Vijanden verschijnen en schieten. Je moet alle tegenstanders te vernietigen. Elke kill geeft je een aantal diamanten bonus en energie om het spel voort te zetten wordt geserveerd. Dood de monsters van het laatste scherm weergegeven in elk level. Vuur je wapens en voertuigen rijden in de stad in een gevaarlijke missie.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Redding in de stad voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Actie flash spel genaamd Redding in de stad. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Redding in de stad en het gerelateerd is aan Actie. Onze nieuwe spel Redding in de stad is een van de beste Actie spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Redding in de stad dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Redding in de stad
TERUG

Actie meest gespeelde spellen

Zwaardwalvis SPELEN ►

Zwaardwalvis

6
6 van 10 - 53442 stemmen
Gespeeld
332071
keer

Vind jouw weg van Sea World. Instructies: Ontsnapt Sea World door het oplossen van puzzels en gevechten je weg uit gevangenschap. Gebruik de omhoog, naar links en rechts pijltjestoetsen om te zwemmen. X te bijten (eten te krijgen gezondheid) Z tot dash and break stuff, pijl omlaag te draaien je vijanden uit de weg. Het doden en vernietigen zal verhogen van jouw Rage, dit maakt je onkwetsbaar en je zal meer schade veroorzaken.

Oorlog Van de Draken SPELEN ►

Oorlog van de draken

5
5 van 10 - 9706 stemmen
Gespeeld
97626
keer

De draken zijn in oorlog. Er is een grote slag van brand in de hemel. Bijdragen aan deze draak vechten vliegen over. Dood de vliegende draken die je proberen te doden. Vestingwerken spuwen vuur vernietigt alles. Pas op voor het vuur van de andere draken! Instructies: Gebruik de pijltjestoetsen of WASD om te bewegen en de linker muisknop om vuur spuwen. Je moet de vlucht te controleren door de lucht te ontwijken vijandelijke aanvallen. Je moet alle draken te vernietigen als je kunt, zodat je niet ...

Zoeken Naar Diamanten SPELEN ►

Zoeken naar diamanten

5
5 van 10 - 2870 stemmen
Gespeeld
31176
keer

Je bent in de sieraden galerie in Parijs, en tijdens de nacht, hebben alle diamanten, smaragden, saffieren en edelstenen verdwenen, met uw personage uit de Aristokatten zoek alle diamanten en vind de uitgang voordat de tijd opraakt. Zoek de diamanten, zal een ketting u bonuspunten geven. Met de pijltjestoetsen kunt u de bewegingen en de spatiebalk kun je springen beheersen. Ziet op de honden, zal je levens verliest. Rennen en springen door alle schermen om aan het eind te komen met alle juwelen ...