Gratis Spelletjes

Parkour World-Wide

Spel van de actie

Parkour world-wide

Parkour World-Wide Waardering: 8/10

Parkour world-wide spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Glijd je weg door de stadsuitbreiding van Londen, de glanzende wolkenkrabbers van Rio de Janeiro, de onderbuik van het centrum van New York en zes meer internationale locaties, het oppakken van vliegers als je naar de ultieme vrij lopend krachtpatser geworden. Elk niveau bevat vijf macht ballen geplaatst op locaties ontworpen om uw vrij-lopend vaardigheden te testen tot het uiterste. Uw uitdaging is om alle beweegt te gebruiken tot uw beschikking om deze doelen te bereiken.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 8531 keer online. Ranking 2713 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 8.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Waardering gebaseerd van 148 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 8531 keer
Parkour World-Wide

Parkour, ook wel le art du deplacement (de kunst van het verplaatsing) is een discipline die is ontstaan ​​in Frankrijk en wordt over het verplaatsen van het ene punt naar het andere op de meest efficiënte manier, het overwinnen van alle obstakels die je ontmoet in plaats van te gaan om hen heen, zoals hekken, muren of hoogteveranderingen.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Parkour World-Wide voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Actie flash spel genaamd Parkour World-Wide. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Parkour World-Wide en het gerelateerd is aan Actie. Onze nieuwe spel Parkour World-Wide is een van de beste Actie spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Parkour World-Wide dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Parkour World-Wide
TERUG

Actie meest gespeelde spellen

Zwaardwalvis SPELEN ►

Zwaardwalvis

6
6 van 10 - 53442 stemmen
Gespeeld
332071
keer

Vind jouw weg van Sea World. Instructies: Ontsnapt Sea World door het oplossen van puzzels en gevechten je weg uit gevangenschap. Gebruik de omhoog, naar links en rechts pijltjestoetsen om te zwemmen. X te bijten (eten te krijgen gezondheid) Z tot dash and break stuff, pijl omlaag te draaien je vijanden uit de weg. Het doden en vernietigen zal verhogen van jouw Rage, dit maakt je onkwetsbaar en je zal meer schade veroorzaken.

Oorlog Van de Draken SPELEN ►

Oorlog van de draken

5
5 van 10 - 9706 stemmen
Gespeeld
97626
keer

De draken zijn in oorlog. Er is een grote slag van brand in de hemel. Bijdragen aan deze draak vechten vliegen over. Dood de vliegende draken die je proberen te doden. Vestingwerken spuwen vuur vernietigt alles. Pas op voor het vuur van de andere draken! Instructies: Gebruik de pijltjestoetsen of WASD om te bewegen en de linker muisknop om vuur spuwen. Je moet de vlucht te controleren door de lucht te ontwijken vijandelijke aanvallen. Je moet alle draken te vernietigen als je kunt, zodat je niet ...

Zoeken Naar Diamanten SPELEN ►

Zoeken naar diamanten

5
5 van 10 - 2870 stemmen
Gespeeld
31176
keer

Je bent in de sieraden galerie in Parijs, en tijdens de nacht, hebben alle diamanten, smaragden, saffieren en edelstenen verdwenen, met uw personage uit de Aristokatten zoek alle diamanten en vind de uitgang voordat de tijd opraakt. Zoek de diamanten, zal een ketting u bonuspunten geven. Met de pijltjestoetsen kunt u de bewegingen en de spatiebalk kun je springen beheersen. Ziet op de honden, zal je levens verliest. Rennen en springen door alle schermen om aan het eind te komen met alle juwelen ...