Gratis Spelletjes

Oorlogen Robot

Spel van de actie

Oorlogen robot

Oorlogen Robot Waardering: 3/10

Oorlogen robot spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Deze gratis online spel is over het verzamelen van schroot uit andere robots. Omdat robots allemaal zijn gemaakt van metaal, en geen robot wil zijn metalen gestolen, moet u eerst te vernietigen ze allemaal. Om dit te doen, zal je beide handen nodig hebt, een voor het toetsenbord, en een voor de muis. Met het toetsenbord kunt u de beweging van je robot te controleren, hetzij met de WASD-toetsen of met de pijlen. Met de muis, zal je streven, schieten en bommen gooien. Bewegen over het scherm te richten, klik (en vasthouden) om te schieten en dubbelklikken om te ontploffen. Verzamel de stukjes metaal nadat je een vijand te vernietigen. Sommige vijanden kunnen meer dan een shot te nemen om te vernietigen.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 6367 keer online. Ranking 3498 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 3.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Waardering gebaseerd van 6 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 6367 keer
Oorlogen Robot

Het lijkt erop dat dit spel is gebaseerd op een wereld bevolkt door hover robots die zich voeden met het metaal van andere robots, en hebben om elkaar te doden om te overleven. Om een ​​of andere reden is er een robot sterker dan de rest. En natuurlijk moet hij alle zwakkere robots bestrijden. Raad eens wie zal spelen de sterkste hover bot? U! De enige manier waarop je kan worden verslagen is als de zwakste robots te beheren voor u overtreffen, of als je een complete idioot met videospelletjes. Dus, wat zal het zijn? Ben je een mietje of bent u bereid te nemen hordes van honderden woedende moordenaar exploderende robots?

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Oorlogen Robot voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Actie flash spel genaamd Oorlogen Robot. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Oorlogen Robot en het gerelateerd is aan Actie. Onze nieuwe spel Oorlogen Robot is een van de beste Actie spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Oorlogen Robot dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Oorlogen Robot
TERUG

Actie meest gespeelde spellen

Zwaardwalvis SPELEN ►

Zwaardwalvis

6
6 van 10 - 53442 stemmen
Gespeeld
332071
keer

Vind jouw weg van Sea World. Instructies: Ontsnapt Sea World door het oplossen van puzzels en gevechten je weg uit gevangenschap. Gebruik de omhoog, naar links en rechts pijltjestoetsen om te zwemmen. X te bijten (eten te krijgen gezondheid) Z tot dash and break stuff, pijl omlaag te draaien je vijanden uit de weg. Het doden en vernietigen zal verhogen van jouw Rage, dit maakt je onkwetsbaar en je zal meer schade veroorzaken.

Oorlog Van de Draken SPELEN ►

Oorlog van de draken

5
5 van 10 - 9706 stemmen
Gespeeld
97626
keer

De draken zijn in oorlog. Er is een grote slag van brand in de hemel. Bijdragen aan deze draak vechten vliegen over. Dood de vliegende draken die je proberen te doden. Vestingwerken spuwen vuur vernietigt alles. Pas op voor het vuur van de andere draken! Instructies: Gebruik de pijltjestoetsen of WASD om te bewegen en de linker muisknop om vuur spuwen. Je moet de vlucht te controleren door de lucht te ontwijken vijandelijke aanvallen. Je moet alle draken te vernietigen als je kunt, zodat je niet ...

Zoeken Naar Diamanten SPELEN ►

Zoeken naar diamanten

5
5 van 10 - 2870 stemmen
Gespeeld
31176
keer

Je bent in de sieraden galerie in Parijs, en tijdens de nacht, hebben alle diamanten, smaragden, saffieren en edelstenen verdwenen, met uw personage uit de Aristokatten zoek alle diamanten en vind de uitgang voordat de tijd opraakt. Zoek de diamanten, zal een ketting u bonuspunten geven. Met de pijltjestoetsen kunt u de bewegingen en de spatiebalk kun je springen beheersen. Ziet op de honden, zal je levens verliest. Rennen en springen door alle schermen om aan het eind te komen met alle juwelen ...