Gratis Spelletjes

Jager Boogschutter

Spel van de actie

Jager boogschutter

Jager Boogschutter Waardering: 7/10

Jager boogschutter spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Een gratis online spel waarin je de controle Robina Hood, een boogschutter heeft shoot verschillende beesten en monsters om naar het volgende niveau. Op elk niveau van de doelstelling zal veranderen, maar je moet altijd pijlen schieten met boog Robina aan de monsters of doelen te raken. U kunt zo snel als je kunt schieten, want je hebt een oneindig aantal pijlen klaar om uit te schieten van je boog. Scherp uw doel en krijgen de hoogste score met Robina Hood, de jacht boogschutter.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 4759 keer online. Ranking 3316 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 7.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Waardering gebaseerd van 16 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 4759 keer
Jager Boogschutter

De vrouwelijke van Robina Hood is geïnspireerd op de beroemdste doelman aller tijden, Robin Hood, met zijn boog en pijlen gestolen geld van de rijken en geven aan de armen, behalve dat de boogschutter met de beste bedoeling van de wereld.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Jager Boogschutter voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Actie flash spel genaamd Jager Boogschutter. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Jager Boogschutter en het gerelateerd is aan Actie. Onze nieuwe spel Jager Boogschutter is een van de beste Actie spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Jager Boogschutter dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Jager Boogschutter
TERUG

Actie meest gespeelde spellen

Zwaardwalvis SPELEN ►

Zwaardwalvis

6
6 van 10 - 53434 stemmen
Gespeeld
329364
keer

Vind jouw weg van Sea World. Instructies: Ontsnapt Sea World door het oplossen van puzzels en gevechten je weg uit gevangenschap. Gebruik de omhoog, naar links en rechts pijltjestoetsen om te zwemmen. X te bijten (eten te krijgen gezondheid) Z tot dash and break stuff, pijl omlaag te draaien je vijanden uit de weg. Het doden en vernietigen zal verhogen van jouw Rage, dit maakt je onkwetsbaar en je zal meer schade veroorzaken.

Oorlog Van de Draken SPELEN ►

Oorlog van de draken

5
5 van 10 - 9706 stemmen
Gespeeld
94818
keer

De draken zijn in oorlog. Er is een grote slag van brand in de hemel. Bijdragen aan deze draak vechten vliegen over. Dood de vliegende draken die je proberen te doden. Vestingwerken spuwen vuur vernietigt alles. Pas op voor het vuur van de andere draken! Instructies: Gebruik de pijltjestoetsen of WASD om te bewegen en de linker muisknop om vuur spuwen. Je moet de vlucht te controleren door de lucht te ontwijken vijandelijke aanvallen. Je moet alle draken te vernietigen als je kunt, zodat je niet ...

Zoeken Naar Diamanten SPELEN ►

Zoeken naar diamanten

5
5 van 10 - 2868 stemmen
Gespeeld
28732
keer

Je bent in de sieraden galerie in Parijs, en tijdens de nacht, hebben alle diamanten, smaragden, saffieren en edelstenen verdwenen, met uw personage uit de Aristokatten zoek alle diamanten en vind de uitgang voordat de tijd opraakt. Zoek de diamanten, zal een ketting u bonuspunten geven. Met de pijltjestoetsen kunt u de bewegingen en de spatiebalk kun je springen beheersen. Ziet op de honden, zal je levens verliest. Rennen en springen door alle schermen om aan het eind te komen met alle juwelen ...