Gratis Spelletjes

Grand Theft Auto

Spel van de actie

Grand theft auto

Grand Theft Auto Waardering: 8/10

Grand theft auto spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Dit is een flash versie van de beroemde Grand Theft Auto videogame-serie. Geniet van de vrije wil van Grand Theft Auto in deze flash versie, gids uw criminelen om misdaden zoveel mogelijk, raken mensen en het stelen van auto's te plegen. Gebruik de pijltjestoetsen om te bewegen. De linker en rechter pijltjestoetsen werken alleen voor auto's. Toen te voet, de muis is degene die maakt het karakter lopen naar die richting. Aan te vallen, gebruik de linker muisknop. Het ingaan sleutel krijgt u in een auto. Besteed aandacht aan de missie briefings. Klik op spelen om te beginnen met spelen van je Grand Theft Auto actiegame.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 9043 keer online. Ranking 2812 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 8.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Waardering gebaseerd van 148 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 9043 keer
Grand Theft Auto

De Grand Theft Auto-serie is altijd ingesteld in fictieve locales zwaar gemodelleerd naar Amerikaanse steden. Het is beroemd om zijn komische satire van de Amerikaanse cultuur, hoewel de serie controverse voor zijn volwassen karakter en gewelddadige thema's heeft opgedaan. De serie richt zich in veel verschillende protagonisten die proberen te stijgen door de gelederen van de criminele onderwereld, hoewel hun motieven om dit te doen variëren in elk spel. De Grand Theft Auto serie is alom geprezen en commercieel succesvol geweest, hebben verkocht meer dan 125 miljoen stuks, met ingang van december 2012 (voor de release van de Grand Theft Auto 5 tranche).

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Grand Theft Auto voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Actie flash spel genaamd Grand Theft Auto. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Grand Theft Auto en het gerelateerd is aan Actie. Onze nieuwe spel Grand Theft Auto is een van de beste Actie spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Grand Theft Auto dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Grand Theft Auto
TERUG

Actie meest gespeelde spellen

Zwaardwalvis SPELEN ►

Zwaardwalvis

6
6 van 10 - 53442 stemmen
Gespeeld
332235
keer

Vind jouw weg van Sea World. Instructies: Ontsnapt Sea World door het oplossen van puzzels en gevechten je weg uit gevangenschap. Gebruik de omhoog, naar links en rechts pijltjestoetsen om te zwemmen. X te bijten (eten te krijgen gezondheid) Z tot dash and break stuff, pijl omlaag te draaien je vijanden uit de weg. Het doden en vernietigen zal verhogen van jouw Rage, dit maakt je onkwetsbaar en je zal meer schade veroorzaken.

Oorlog Van de Draken SPELEN ►

Oorlog van de draken

5
5 van 10 - 9706 stemmen
Gespeeld
97766
keer

De draken zijn in oorlog. Er is een grote slag van brand in de hemel. Bijdragen aan deze draak vechten vliegen over. Dood de vliegende draken die je proberen te doden. Vestingwerken spuwen vuur vernietigt alles. Pas op voor het vuur van de andere draken! Instructies: Gebruik de pijltjestoetsen of WASD om te bewegen en de linker muisknop om vuur spuwen. Je moet de vlucht te controleren door de lucht te ontwijken vijandelijke aanvallen. Je moet alle draken te vernietigen als je kunt, zodat je niet ...

Zoeken Naar Diamanten SPELEN ►

Zoeken naar diamanten

5
5 van 10 - 2870 stemmen
Gespeeld
31326
keer

Je bent in de sieraden galerie in Parijs, en tijdens de nacht, hebben alle diamanten, smaragden, saffieren en edelstenen verdwenen, met uw personage uit de Aristokatten zoek alle diamanten en vind de uitgang voordat de tijd opraakt. Zoek de diamanten, zal een ketting u bonuspunten geven. Met de pijltjestoetsen kunt u de bewegingen en de spatiebalk kun je springen beheersen. Ziet op de honden, zal je levens verliest. Rennen en springen door alle schermen om aan het eind te komen met alle juwelen ...