Gratis Spelletjes

Dood Oneindige Vijanden

Spel van de actie

Dood oneindige vijanden

Dood Oneindige Vijanden Waardering: 7/10

Dood oneindige vijanden spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Blijf mannen spel! Je weet dat je van ze houdt! In dit geval, zullen we in een strijd tegen alles wat beweegt. Wanneer de actie begint, raak elke vijand en maak spectaculaire combo's. Verplaats de speler met de pijltjestoetsen en de aanval een combo met de A toets. Gebruik de S-toets om pick-up wapens die een witte pijl hebben op de top van hen, of om te rijden of uitstappen vijand blobs. Op beide tegelijkertijd een speciale hit doen.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 7014 keer online. Ranking 3391 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 7.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Waardering gebaseerd van 18 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 7014 keer
Dood Oneindige Vijanden

Een stok figuur is een zeer eenvoudige tekening van een persoon of dier, bestaande uit een paar lijnen of punten. In een stok figuur, wordt de kop weergegeven door een cirkel, soms met opdracht zoals ogen, mond of ruw bekrast-out haar. De armen, benen en de romp zijn allen vertegenwoordigd door rechte lijnen.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Dood Oneindige Vijanden voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Actie flash spel genaamd Dood Oneindige Vijanden. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Dood Oneindige Vijanden en het gerelateerd is aan Actie. Onze nieuwe spel Dood Oneindige Vijanden is een van de beste Actie spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Dood Oneindige Vijanden dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Dood Oneindige Vijanden
TERUG

Actie meest gespeelde spellen

Zwaardwalvis SPELEN ►

Zwaardwalvis

6
6 van 10 - 53442 stemmen
Gespeeld
332235
keer

Vind jouw weg van Sea World. Instructies: Ontsnapt Sea World door het oplossen van puzzels en gevechten je weg uit gevangenschap. Gebruik de omhoog, naar links en rechts pijltjestoetsen om te zwemmen. X te bijten (eten te krijgen gezondheid) Z tot dash and break stuff, pijl omlaag te draaien je vijanden uit de weg. Het doden en vernietigen zal verhogen van jouw Rage, dit maakt je onkwetsbaar en je zal meer schade veroorzaken.

Oorlog Van de Draken SPELEN ►

Oorlog van de draken

5
5 van 10 - 9706 stemmen
Gespeeld
97766
keer

De draken zijn in oorlog. Er is een grote slag van brand in de hemel. Bijdragen aan deze draak vechten vliegen over. Dood de vliegende draken die je proberen te doden. Vestingwerken spuwen vuur vernietigt alles. Pas op voor het vuur van de andere draken! Instructies: Gebruik de pijltjestoetsen of WASD om te bewegen en de linker muisknop om vuur spuwen. Je moet de vlucht te controleren door de lucht te ontwijken vijandelijke aanvallen. Je moet alle draken te vernietigen als je kunt, zodat je niet ...

Zoeken Naar Diamanten SPELEN ►

Zoeken naar diamanten

5
5 van 10 - 2870 stemmen
Gespeeld
31326
keer

Je bent in de sieraden galerie in Parijs, en tijdens de nacht, hebben alle diamanten, smaragden, saffieren en edelstenen verdwenen, met uw personage uit de Aristokatten zoek alle diamanten en vind de uitgang voordat de tijd opraakt. Zoek de diamanten, zal een ketting u bonuspunten geven. Met de pijltjestoetsen kunt u de bewegingen en de spatiebalk kun je springen beheersen. Ziet op de honden, zal je levens verliest. Rennen en springen door alle schermen om aan het eind te komen met alle juwelen ...