Gratis Spelletjes

Arcade Actie

Spel van de actie

Arcade actie

Arcade Actie Waardering: 5/10

Arcade actie spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Het doel van dit gratis online spel is om vijanden te vernietigen en in leven blijven zo lang mogelijk. Aangezien uw schip gaat automatisch, kun je je aandacht richten op niet geraakt. Sommige vijanden zullen splitsen in meerdere vijanden wanneer geraakt. Niet te veel van hen raakte op een moment, of het zal moeilijk zijn om ze allemaal te vermijden. Verzamel opstarten waar mogelijk. Aarzel niet om bommen te gebruiken als dat nodig is. Gebruik de WASD of de pijltjestoetsen om je schip te verplaatsen. Gebruik de muis om te richten. Punten worden gescoord wanneer een vijand wordt vernietigd. Het nemen van meerdere vijanden snel achter elkaar zal combo's die je score verhogen creëren.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 7164 keer online. Ranking 3536 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 5.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Waardering gebaseerd van 0 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 7164 keer
Arcade Actie

Elk pistool is effectief tegen verschillende vijanden. Niet pick-up een pistool opstarten als het pistool je al gaat meer gebruik in de huidige situatie. Opstarten gaan verloren wanneer je sterft, dus zorg ervoor dat u een opgeslagen opstarten gebruiken voordat het te laat is. Slechts een opstarten kan tegelijk worden opgeslagen, zorg ervoor dat u uw huidige gebruiken voordat het oppakken van een ander. Je hebt een korte periode van onoverwinnelijkheid na re-spawning. Gebruik dit om power-ups in gevaarlijke posities te verzamelen. Neem de meer gevaarlijke vijanden eerst om jezelf een gemakkelijkere tijd te geven met de zwakkeren. Het doden van vijanden in snel tempo verhoogt uw multiplier bonus, waardoor u hogere scores. Sommige vijanden hebben momenten waarop ze meer eerbiedwaardige. Gebruik deze mogelijkheden in de buurt te komen en neem ze uit. Vermijd de randen van het scherm waar mogelijk te zorgen dat u genoeg tijd om wat er komen om te reageren.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Arcade Actie voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Actie flash spel genaamd Arcade Actie. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Arcade Actie en het gerelateerd is aan Actie. Onze nieuwe spel Arcade Actie is een van de beste Actie spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Arcade Actie dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Arcade Actie
TERUG

Actie meest gespeelde spellen

Zwaardwalvis SPELEN ►

Zwaardwalvis

6
6 van 10 - 53442 stemmen
Gespeeld
332229
keer

Vind jouw weg van Sea World. Instructies: Ontsnapt Sea World door het oplossen van puzzels en gevechten je weg uit gevangenschap. Gebruik de omhoog, naar links en rechts pijltjestoetsen om te zwemmen. X te bijten (eten te krijgen gezondheid) Z tot dash and break stuff, pijl omlaag te draaien je vijanden uit de weg. Het doden en vernietigen zal verhogen van jouw Rage, dit maakt je onkwetsbaar en je zal meer schade veroorzaken.

Oorlog Van de Draken SPELEN ►

Oorlog van de draken

5
5 van 10 - 9706 stemmen
Gespeeld
97763
keer

De draken zijn in oorlog. Er is een grote slag van brand in de hemel. Bijdragen aan deze draak vechten vliegen over. Dood de vliegende draken die je proberen te doden. Vestingwerken spuwen vuur vernietigt alles. Pas op voor het vuur van de andere draken! Instructies: Gebruik de pijltjestoetsen of WASD om te bewegen en de linker muisknop om vuur spuwen. Je moet de vlucht te controleren door de lucht te ontwijken vijandelijke aanvallen. Je moet alle draken te vernietigen als je kunt, zodat je niet ...

Zoeken Naar Diamanten SPELEN ►

Zoeken naar diamanten

5
5 van 10 - 2870 stemmen
Gespeeld
31324
keer

Je bent in de sieraden galerie in Parijs, en tijdens de nacht, hebben alle diamanten, smaragden, saffieren en edelstenen verdwenen, met uw personage uit de Aristokatten zoek alle diamanten en vind de uitgang voordat de tijd opraakt. Zoek de diamanten, zal een ketting u bonuspunten geven. Met de pijltjestoetsen kunt u de bewegingen en de spatiebalk kun je springen beheersen. Ziet op de honden, zal je levens verliest. Rennen en springen door alle schermen om aan het eind te komen met alle juwelen ...