Gratis Spelletjes

Tobikomi Jumpman

Spel van de actie

Tobikomi jumpman

Tobikomi Jumpman Waardering: 7/10

Tobikomi jumpman spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Mario Bros type spel waarin je een personage die heeft om te springen, bewegen, draaien in een spel met 7 verschillende werelden en 28 levels. Verplaats het personage met de pijltjestoetsen en schiet met de control-toets. De controles zijn aanpasbaar. Het spel bestaat uit verschillende tours, zoals platforms waar je moet springen van de ene naar de andere. Krijgen tot het einde van het spel met je sprongen. Je moet het verzamelen van zoveel gouden munten die verschijnen op de tour en geven je extra punten. U ook verborgen schatten die u helpen meer uit te houden in het spel. Pas robots moordenaars!

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 10109 keer online. Ranking 1806 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 7.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Waardering gebaseerd van 344 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 10109 keer
Tobikomi Jumpman

Actiespel waarin je de verschillende schermen en platformen die zal verschijnen overwinnen. Lopen over het grondgebied mogelijk door te springen van scherm naar scherm. Je moet voorzichtig zijn over robots die verschijnen, zijn de vijand. Als een robot aanraakt je je zal vallen van het scherm en je zal dood zijn. Je moet de robots die komen langs de weg te ontwijken. Je zult je schatten geven verborgen wapens om jezelf te verdedigen tegen vijanden. Er zijn verrassingen verborgen achter de vraagtekens. Lopen en springen door het spel totdat je het einde veilig te bereiken.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Tobikomi Jumpman voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Actie flash spel genaamd Tobikomi Jumpman. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Tobikomi Jumpman en het gerelateerd is aan Actie. Onze nieuwe spel Tobikomi Jumpman is een van de beste Actie spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Tobikomi Jumpman dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Tobikomi Jumpman
TERUG

Actie meest gespeelde spellen

Zwaardwalvis SPELEN ►

Zwaardwalvis

6
6 van 10 - 53436 stemmen
Gespeeld
330748
keer

Vind jouw weg van Sea World. Instructies: Ontsnapt Sea World door het oplossen van puzzels en gevechten je weg uit gevangenschap. Gebruik de omhoog, naar links en rechts pijltjestoetsen om te zwemmen. X te bijten (eten te krijgen gezondheid) Z tot dash and break stuff, pijl omlaag te draaien je vijanden uit de weg. Het doden en vernietigen zal verhogen van jouw Rage, dit maakt je onkwetsbaar en je zal meer schade veroorzaken.

Oorlog Van de Draken SPELEN ►

Oorlog van de draken

5
5 van 10 - 9706 stemmen
Gespeeld
96378
keer

De draken zijn in oorlog. Er is een grote slag van brand in de hemel. Bijdragen aan deze draak vechten vliegen over. Dood de vliegende draken die je proberen te doden. Vestingwerken spuwen vuur vernietigt alles. Pas op voor het vuur van de andere draken! Instructies: Gebruik de pijltjestoetsen of WASD om te bewegen en de linker muisknop om vuur spuwen. Je moet de vlucht te controleren door de lucht te ontwijken vijandelijke aanvallen. Je moet alle draken te vernietigen als je kunt, zodat je niet ...

Zoeken Naar Diamanten SPELEN ►

Zoeken naar diamanten

5
5 van 10 - 2870 stemmen
Gespeeld
29880
keer

Je bent in de sieraden galerie in Parijs, en tijdens de nacht, hebben alle diamanten, smaragden, saffieren en edelstenen verdwenen, met uw personage uit de Aristokatten zoek alle diamanten en vind de uitgang voordat de tijd opraakt. Zoek de diamanten, zal een ketting u bonuspunten geven. Met de pijltjestoetsen kunt u de bewegingen en de spatiebalk kun je springen beheersen. Ziet op de honden, zal je levens verliest. Rennen en springen door alle schermen om aan het eind te komen met alle juwelen ...