Gratis Spelletjes

Klim naar de top

Spel van de actie

Klim naar de top

Klim naar de top Waardering: 5/10

Klim naar de top spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

In dit spel, je bent een aap en je moet springen, klimmen en lopen over de toren naar het hoogste punt van de toren te bereiken voordat het water stijgt van beneden dat bereik. Gebruik de pijltjestoetsen om te bewegen of letters W (boven), A (links), S (omlaag), D (rechts) en Z om te springen. Je hebt om te gaan de muren en springen door de verschillende niveaus om de top te bereiken. Je moet het water stijgt ontsnappen, moet je verdrinken in de gids voorkomen. Naar de top om het spel te winnen.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 11368 keer online. Ranking 1889 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 5.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Waardering gebaseerd van 340 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 11368 keer
Klim naar de top

Spel waar je een toren beklimmen, moet je naar de top vermijden verdrinken in water dat blijft stijgen te krijgen. Springen van steen naar steen en beklim de muren te blijven klimmen. Het doel is om de bovenkant van het scherm bereiken. Het water stijgt op uit de onderkant van het scherm en wordt geleverd aan u als u zult verdrinken. Je moet je promotie meer dan water lopen. Een snel spel waar je moet omhoog en omhoog gaan zonder te stoppen om het water te vermijden. Springen, rennen en klimmen de muren naar de top van de toren te komen.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Klim naar de top voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Actie flash spel genaamd Klim naar de top. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Klim naar de top en het gerelateerd is aan Actie. Onze nieuwe spel Klim naar de top is een van de beste Actie spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Klim naar de top dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Klim naar de top
TERUG

Actie meest gespeelde spellen

Zwaardwalvis SPELEN ►

Zwaardwalvis

6
6 van 10 - 53442 stemmen
Gespeeld
332071
keer

Vind jouw weg van Sea World. Instructies: Ontsnapt Sea World door het oplossen van puzzels en gevechten je weg uit gevangenschap. Gebruik de omhoog, naar links en rechts pijltjestoetsen om te zwemmen. X te bijten (eten te krijgen gezondheid) Z tot dash and break stuff, pijl omlaag te draaien je vijanden uit de weg. Het doden en vernietigen zal verhogen van jouw Rage, dit maakt je onkwetsbaar en je zal meer schade veroorzaken.

Oorlog Van de Draken SPELEN ►

Oorlog van de draken

5
5 van 10 - 9706 stemmen
Gespeeld
97626
keer

De draken zijn in oorlog. Er is een grote slag van brand in de hemel. Bijdragen aan deze draak vechten vliegen over. Dood de vliegende draken die je proberen te doden. Vestingwerken spuwen vuur vernietigt alles. Pas op voor het vuur van de andere draken! Instructies: Gebruik de pijltjestoetsen of WASD om te bewegen en de linker muisknop om vuur spuwen. Je moet de vlucht te controleren door de lucht te ontwijken vijandelijke aanvallen. Je moet alle draken te vernietigen als je kunt, zodat je niet ...

Zoeken Naar Diamanten SPELEN ►

Zoeken naar diamanten

5
5 van 10 - 2870 stemmen
Gespeeld
31176
keer

Je bent in de sieraden galerie in Parijs, en tijdens de nacht, hebben alle diamanten, smaragden, saffieren en edelstenen verdwenen, met uw personage uit de Aristokatten zoek alle diamanten en vind de uitgang voordat de tijd opraakt. Zoek de diamanten, zal een ketting u bonuspunten geven. Met de pijltjestoetsen kunt u de bewegingen en de spatiebalk kun je springen beheersen. Ziet op de honden, zal je levens verliest. Rennen en springen door alle schermen om aan het eind te komen met alle juwelen ...