Gratis Spelletjes

Zoek de Prinses

Spel van de actie

Zoek de prinses

Zoek de Prinses Waardering: 3/10

Zoek de prinses spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

Zoek de prinses in de labyrinten. Je moet oppassen dat gevaarlijke voorwerpen vallen. Als je een object krijgt van het vallen, ben je dood. Je moet de gevaren ontwijken te bereiken de prinses wacht u aan het einde van elk scherm. In dit verslavende spel, moet je de prinses te bevrijden. Om dit te doen, de pijltjestoetsen gebruiken je, maar je moet de vuurballen die je doden als ze je raken te vermijden. In dit spel, zal er 10 levels en elk level is moeilijker dan de vorige. De balletjes vallen sneller en je hebt minder tijd om naar de prinses.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 7554 keer online. Ranking 3056 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 3.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Waardering gebaseerd van 66 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 7554 keer
Zoek de Prinses

Deze kant van de kamer en de prinses wacht aan de andere kant. Je moet vuur ballen die vallen en te doden je als ze je raken ontwijken. Het is een spel van vaardigheid en snelheid, je hebt te ontwijken obstakels en te voorkomen dat de gevaren je valt. Als je eenmaal aan de andere kant van het level, tot aan de prinses en zullen worden genomen naar het volgende scherm. Je moet snel en oppassen dat je je aanraakt gewoon dood in dit spel. Een eenvoudig spel, maar het vereist je vaardigheden om zo snel mogelijk contact met je geliefde te redden. Run hij verwacht voor u! De beperkte tijd.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Zoek de Prinses voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Actie flash spel genaamd Zoek de Prinses. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Zoek de Prinses en het gerelateerd is aan Actie. Onze nieuwe spel Zoek de Prinses is een van de beste Actie spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Zoek de Prinses dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Zoek de Prinses
TERUG

Actie meest gespeelde spellen

Zwaardwalvis SPELEN ►

Zwaardwalvis

6
6 van 10 - 53442 stemmen
Gespeeld
332229
keer

Vind jouw weg van Sea World. Instructies: Ontsnapt Sea World door het oplossen van puzzels en gevechten je weg uit gevangenschap. Gebruik de omhoog, naar links en rechts pijltjestoetsen om te zwemmen. X te bijten (eten te krijgen gezondheid) Z tot dash and break stuff, pijl omlaag te draaien je vijanden uit de weg. Het doden en vernietigen zal verhogen van jouw Rage, dit maakt je onkwetsbaar en je zal meer schade veroorzaken.

Oorlog Van de Draken SPELEN ►

Oorlog van de draken

5
5 van 10 - 9706 stemmen
Gespeeld
97763
keer

De draken zijn in oorlog. Er is een grote slag van brand in de hemel. Bijdragen aan deze draak vechten vliegen over. Dood de vliegende draken die je proberen te doden. Vestingwerken spuwen vuur vernietigt alles. Pas op voor het vuur van de andere draken! Instructies: Gebruik de pijltjestoetsen of WASD om te bewegen en de linker muisknop om vuur spuwen. Je moet de vlucht te controleren door de lucht te ontwijken vijandelijke aanvallen. Je moet alle draken te vernietigen als je kunt, zodat je niet ...

Zoeken Naar Diamanten SPELEN ►

Zoeken naar diamanten

5
5 van 10 - 2870 stemmen
Gespeeld
31324
keer

Je bent in de sieraden galerie in Parijs, en tijdens de nacht, hebben alle diamanten, smaragden, saffieren en edelstenen verdwenen, met uw personage uit de Aristokatten zoek alle diamanten en vind de uitgang voordat de tijd opraakt. Zoek de diamanten, zal een ketting u bonuspunten geven. Met de pijltjestoetsen kunt u de bewegingen en de spatiebalk kun je springen beheersen. Ziet op de honden, zal je levens verliest. Rennen en springen door alle schermen om aan het eind te komen met alle juwelen ...