Gratis Spelletjes

Oorlog Van de Draken

Spel van de actie

Oorlog van de draken

Oorlog Van de Draken Waardering: 5/10

Oorlog van de draken spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

De draken zijn in oorlog. Er is een grote slag van brand in de hemel. Bijdragen aan deze draak vechten vliegen over. Dood de vliegende draken die je proberen te doden. Vestingwerken spuwen vuur vernietigt alles. Pas op voor het vuur van de andere draken! Instructies: Gebruik de pijltjestoetsen of WASD om te bewegen en de linker muisknop om vuur spuwen. Je moet de vlucht te controleren door de lucht te ontwijken vijandelijke aanvallen. Je moet alle draken te vernietigen als je kunt, zodat je niet je te doden.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 97766 keer online. Ranking 118 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 5.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Waardering gebaseerd van 9706 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 97766 keer
Oorlog Van de Draken

Draak oorlogen waarin je om deel te nemen. Je hebt door de lucht te vliegen om zo veel draken te vernietigen als mogelijk. Je moet de dieren te schieten. Ontwijk de vuurballen die gaan gooien om te schieten. Een actie spel waar je moet ontwijken aanvallen van vijanden en vernietig zoveel mogelijk tegenstanders. Bedien uw dier in de lucht en richten en schieten je geweren.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Oorlog Van de Draken voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Actie flash spel genaamd Oorlog Van de Draken. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Oorlog Van de Draken en het gerelateerd is aan Actie. Onze nieuwe spel Oorlog Van de Draken is een van de beste Actie spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Oorlog Van de Draken dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Oorlog Van de Draken
TERUG

Actie meest gespeelde spellen

Zwaardwalvis SPELEN ►

Zwaardwalvis

6
6 van 10 - 53442 stemmen
Gespeeld
332235
keer

Vind jouw weg van Sea World. Instructies: Ontsnapt Sea World door het oplossen van puzzels en gevechten je weg uit gevangenschap. Gebruik de omhoog, naar links en rechts pijltjestoetsen om te zwemmen. X te bijten (eten te krijgen gezondheid) Z tot dash and break stuff, pijl omlaag te draaien je vijanden uit de weg. Het doden en vernietigen zal verhogen van jouw Rage, dit maakt je onkwetsbaar en je zal meer schade veroorzaken.

Zoeken Naar Diamanten SPELEN ►

Zoeken naar diamanten

5
5 van 10 - 2870 stemmen
Gespeeld
31326
keer

Je bent in de sieraden galerie in Parijs, en tijdens de nacht, hebben alle diamanten, smaragden, saffieren en edelstenen verdwenen, met uw personage uit de Aristokatten zoek alle diamanten en vind de uitgang voordat de tijd opraakt. Zoek de diamanten, zal een ketting u bonuspunten geven. Met de pijltjestoetsen kunt u de bewegingen en de spatiebalk kun je springen beheersen. Ziet op de honden, zal je levens verliest. Rennen en springen door alle schermen om aan het eind te komen met alle juwelen ...

Bunny Bonbon SPELEN ►

Bunny bonbon

6
6 van 10 - 1934 stemmen
Gespeeld
26112
keer

Red de Jelly Babies, die vastzitten in hard snoepgoed! Bevrijd er zoveel mogelijk voordat jij naar de uitgang springt. Gebruik de verschillende soorten snoepgoed zo goed mogelijk, want ze hebben allemaal andere kenmerken!