Gratis Spelletjes

Elisa`s Adventure

Spel van de actie

Elisa`s adventure

Elisa`s Adventure Waardering: 6/10

Elisa`s adventure spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

In dit spel moet je dieren te doden en eten voedsel om punten te krijgen. Je gebruikt de linker en rechter pijltjestoetsen om te bewegen en de spatiebalk om te springen.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 4914 keer online. Ranking 3044 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 6.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Waardering gebaseerd van 88 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 4914 keer
Elisa`s Adventure

eten fruit, dieren te doden, mannen vernietigen,

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd Elisa`s Adventure voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Actie flash spel genaamd Elisa`s Adventure. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd Elisa`s Adventure en het gerelateerd is aan Actie. Onze nieuwe spel Elisa`s Adventure is een van de beste Actie spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd Elisa`s Adventure dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

Elisa`s Adventure
TERUG

Actie meest gespeelde spellen

Zwaardwalvis SPELEN ►

Zwaardwalvis

6
6 van 10 - 53434 stemmen
Gespeeld
329381
keer

Vind jouw weg van Sea World. Instructies: Ontsnapt Sea World door het oplossen van puzzels en gevechten je weg uit gevangenschap. Gebruik de omhoog, naar links en rechts pijltjestoetsen om te zwemmen. X te bijten (eten te krijgen gezondheid) Z tot dash and break stuff, pijl omlaag te draaien je vijanden uit de weg. Het doden en vernietigen zal verhogen van jouw Rage, dit maakt je onkwetsbaar en je zal meer schade veroorzaken.

Oorlog Van de Draken SPELEN ►

Oorlog van de draken

5
5 van 10 - 9706 stemmen
Gespeeld
94838
keer

De draken zijn in oorlog. Er is een grote slag van brand in de hemel. Bijdragen aan deze draak vechten vliegen over. Dood de vliegende draken die je proberen te doden. Vestingwerken spuwen vuur vernietigt alles. Pas op voor het vuur van de andere draken! Instructies: Gebruik de pijltjestoetsen of WASD om te bewegen en de linker muisknop om vuur spuwen. Je moet de vlucht te controleren door de lucht te ontwijken vijandelijke aanvallen. Je moet alle draken te vernietigen als je kunt, zodat je niet ...

Zoeken Naar Diamanten SPELEN ►

Zoeken naar diamanten

5
5 van 10 - 2868 stemmen
Gespeeld
28742
keer

Je bent in de sieraden galerie in Parijs, en tijdens de nacht, hebben alle diamanten, smaragden, saffieren en edelstenen verdwenen, met uw personage uit de Aristokatten zoek alle diamanten en vind de uitgang voordat de tijd opraakt. Zoek de diamanten, zal een ketting u bonuspunten geven. Met de pijltjestoetsen kunt u de bewegingen en de spatiebalk kun je springen beheersen. Ziet op de honden, zal je levens verliest. Rennen en springen door alle schermen om aan het eind te komen met alle juwelen ...