Gratis Spelletjes

3D Spioneren

Spel van de actie

3d spioneren

3D Spioneren Waardering: 9/10

3d spioneren spel

Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious
Beschrijving:

In dit gratis online spel, krijg je een spion die moet van de ene kant naar de andere zonder gezien te worden te spelen. Gebruik de Z-toets om bommen en druk op X laat ontploffen als u klaar bent. Verplaatsen naar de verhoogde tegel om naar het volgende niveau. U kunt maximaal drukken tegen een muur en beweeg zijwaarts te bewegen met meer stealth. U kunt ook op kisten door gewoon het stappen in zijn plek.

Keer gespeeld:

Dit spel is gespeeld 6917 keer online. Ranking 3329 van de beste gratis spelletjes.

Waardering

Wij willen graag weten wat de spelers denken van elk spel. Dit spel heeft een evaluatie van de andere spelers van 9.

Waardeer deze Spel

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
9

Waardering gebaseerd van 22 mening van de gebruikers

SPELEN
Gespeeld 6917 keer
3D Spioneren

Gebruik de pijltjestoetsen om te bewegen. De spatiebalk zal u toelaten om maatregelen te nemen. Niet overslaan van de tutorial en instructies. Deze stap is erg belangrijk als je wilt om je hoofd koel scherp en strakke moves te krijgen.

Hoe zit is dit spel? Dit is een gratis spel genaamd 3D Spioneren voor uw browser, zonder te hoeven downloaden of te installeren, het is volledig betrouwbaar. Op deze website kunt u om gratis te spelen dit Actie flash spel genaamd 3D Spioneren. En denk eraan dit is een zogenaamde vrije spel genaamd 3D Spioneren en het gerelateerd is aan Actie. Onze nieuwe spel 3D Spioneren is een van de beste Actie spelletjes je kunt vinden en u kunt delen met je vrienden en contacten op de sociale netwerken. Dit is een online spel en videospel genaamd 3D Spioneren dat nodigen wij u uit om te spelen, te genieten en over te leren en te delen in de opmerkingen en met je vrienden op de sociale netwerken.

3D Spioneren
TERUG

Actie meest gespeelde spellen

Zwaardwalvis SPELEN ►

Zwaardwalvis

6
6 van 10 - 53442 stemmen
Gespeeld
332251
keer

Vind jouw weg van Sea World. Instructies: Ontsnapt Sea World door het oplossen van puzzels en gevechten je weg uit gevangenschap. Gebruik de omhoog, naar links en rechts pijltjestoetsen om te zwemmen. X te bijten (eten te krijgen gezondheid) Z tot dash and break stuff, pijl omlaag te draaien je vijanden uit de weg. Het doden en vernietigen zal verhogen van jouw Rage, dit maakt je onkwetsbaar en je zal meer schade veroorzaken.

Oorlog Van de Draken SPELEN ►

Oorlog van de draken

5
5 van 10 - 9706 stemmen
Gespeeld
97795
keer

De draken zijn in oorlog. Er is een grote slag van brand in de hemel. Bijdragen aan deze draak vechten vliegen over. Dood de vliegende draken die je proberen te doden. Vestingwerken spuwen vuur vernietigt alles. Pas op voor het vuur van de andere draken! Instructies: Gebruik de pijltjestoetsen of WASD om te bewegen en de linker muisknop om vuur spuwen. Je moet de vlucht te controleren door de lucht te ontwijken vijandelijke aanvallen. Je moet alle draken te vernietigen als je kunt, zodat je niet ...

Zoeken Naar Diamanten SPELEN ►

Zoeken naar diamanten

5
5 van 10 - 2870 stemmen
Gespeeld
31355
keer

Je bent in de sieraden galerie in Parijs, en tijdens de nacht, hebben alle diamanten, smaragden, saffieren en edelstenen verdwenen, met uw personage uit de Aristokatten zoek alle diamanten en vind de uitgang voordat de tijd opraakt. Zoek de diamanten, zal een ketting u bonuspunten geven. Met de pijltjestoetsen kunt u de bewegingen en de spatiebalk kun je springen beheersen. Ziet op de honden, zal je levens verliest. Rennen en springen door alle schermen om aan het eind te komen met alle juwelen ...